Menu
0.48%
Τζίρος: 200.00 εκατ.

Λαρς Κλινγκμπάιλ (ΥΠΟΙΚ Γερμανίας): Ο Τραμπ πρέπει να τερματίσει τον «ανεύθυνο» πόλεμο με το Ιράν

Κοινωνία

Κορονοϊός: Θετική η Ανθή Βούλγαρη – Τι συμπτώματα αντιμετωπίζει

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη
Comments

Με κορονοϊό νοσεί η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, η οποία έχει τεθεί σε καραντίνα την τελευταία εβδομάδα, καθώς είχε έρθει σε επαφή με δύο κρούσματα.

Η δημοσιογράφος, η οποία συμπαρουσιάζει μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο το Κοινωνία Ώρα MEGA, απουσίαζε από την εκπομπή και σήμερα. Ωστόσο, μέσω βιντεοκλήσης μίλησε για τα τεστ που έκανε και τα συμπτώματα που εμφανίζει.

Όπως εξήγησε η ίδια, είχε έρθει σε επαφή με δύο κρούσματα, αλλά αρχικά έβγαινε αρνητική στα τεστ.

«Την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα. Έκανα το PCR, έκανα τα rapid test, βέβαια, χθες αισθανόμουν λίγο το λαιμό μου, αλλά λέω εντάξει δεν θα έχω τίποτα.

Χθες το μεσημέρι που συμπλήρωσα την πέμπτη ημέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, είχα κάνει και ένα PCR και με έβγαλε θετική», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

«Έχω ανεβάσει 38 πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα, ο λαιμός λίγο, είναι σαν να περνάω μία γρίπη», πρόσθεσε η ίδια.

Όπως είπε η δημοσιογράφος δεν είχε προλάβει να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου, καθώς την είχε προγραμματίσει για αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δημόπουλος για σχολεία: Καλύτερη επιτήρηση των κρουσμάτων με το άνοιγμά τους

Νίκος Καπραβέλος: Καμία εισαγωγή στο νοσοκομείο με 3 εμβόλια

Γεραπετρίτης: Τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν- Η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί αισχροκέρδεια

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Καζάκος σε ηλικία 103 ετών – Ήταν το μακροβιότερο μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ
Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναλαμβάνει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο ΣΚΑΪ
Ψυχολόγος στον Πειραιά σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Λαϊκή τραγουδίστρια μεταξύ των «πελατών»
Μαραθώνας: Οχιά δάγκωσε βρέφος 18 μηνών και τον 14χρονο αδερφό του που προσπάθησε να το βοηθήσει
Χαλκιδική: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά σε δάσος στα Ανοιξιάτικα
Χαλκιδική: Φωτιά σε δάσος στα Ανοιξιάτικα – Επιχειρεί ένα ελικόπτερο
Μύκονος: Πυροβολισμοί έξω από σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια συμπλοκής δύο ανδρών
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στον Εύοσμο – Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ηλικιωμένος
Ηλεία: Φωτιά στο Πλουτοχώρι – 112 για ετοιμότητα στο Νέο Χωριό
Δημήτρης Κόκοτας: Συγκλόνισε η σύζυγός του Κατερίνα στον επικήδειο – «Εδώ μέσα είναι το σώμα του αλλά η ψυχή του είναι μαζί μας» (φωτο)