• LIFE&STYLE

    Ανατροπή στο Survivor: Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

    • NewsRoom
    Survivor


    Η πρώτη αποχώρηση στο φετινό Survivor είναι γεγονός.

    Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα έχουν ξεχωρίσει στα αγωνίσματα οι παίκτες των Μαχητών, οι οποίο κερδίζουν τη μία δοκιμασία μετά την άλλη.

    Τα δύο πρώτα αγωνίσματα ασυλίας τα κέρδισαν οι «Μπλε», ωστόσο, στο τρίτο η τύχη ήταν με το μέρος των «Κόκκινων», οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν έστω και μια κρίσιμη νίκη.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι αναδείχθηκαν από την κάλπη ήταν ο Βαλάντης, η Ελισάβετ Σπανού και ο Σπύρος Μαρτίκας.

    Ο τελευταίος, μάλιστα, είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που έχαναν για να μην χρεωθεί κανείς την ήττα τους κι επειδή πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει τους άλλους δύο αντιπάλους του σε αυτήν την αναμέτρηση.

    Βέβαια, δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που εμφανίστηκαν δύσπιστοι ως προς τα κίνητρά του και δεν ενοχλήθηκαν με τη συμπεριφορά του με αποτέλεσμα ο Σπύρος να ζητά από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

    Εν τέλει, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρεί η Ελισάβετ Σπανού, προκαλώντας έκπληξη τόσο στην ίδια όσο και στους συμπαίκτες της.

    Για την ιστορία, το χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο το δώρο του Προμηθέα, κέρδισαν οι Μαχητές.

    Το Συμβούλιο του Νησιού:

    Εκτός Survivor η Ελισάβετ:

    Αντιδράσεις για τη νίκη των Μπλε:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

    Σκοτεινή Θάλασσα: Μία τραγωδία χωρίς ένοχο και ένας σκοτεινός ήρωας

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Η Μικρή Μαμά και το πνεύμα της Άννας Φρανκ



    ΣΧΟΛΙΑ