ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα με πόνους στην κοιλιακή χώρα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να αποφασιστεί αν πρέπει να χειρουργηθεί, δήλωσε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα UOL από τις Μπαχάμες όπου βρίσκεται ο προσωπικός του γιατρός Αντόνιο Λουίς Μασέντο.
Το βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Globo πρόβαλε πλάνα με τον 66χρονο Μπολσονάρου να κατεβαίνει τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους μετά την προσγείωσή του στο Σάο Πάολο περίπου στη 1:30 πμ.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπολσονάρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vila Nova Star.
Ο Μπολσονάρου έχει νοσηλευτεί πολλές φορές από τότε που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στη διάρκεια της προεδρικής του εκστρατείας το 2018.
Τον Ιούλιο του 2021 είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο Vila Nova Star εξαιτίας εντερικής απόφραξης, ενώ υποφέρει επί χρόνια από λόξιγκά.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Ετήσια ενίσχυση 5.000 ευρώ ανά νοικοκυριό στο Καστελλόριζο – «Δεν δεχόμαστε απειλές»
- Αθηνά Ωνάση: Ο εταιρικός πόλεμος με την JT Sports – Τι αποκαλύπτει η δικαστική απόφαση του Άμστερνταμ για την επένδυση 63 εκατομμυρίων
- BRICS: Σι και Μόντι σε ρόλο μεσολαβητή για την Ουκρανία – Η απάντηση Πούτιν
- Γεωργιάδης: Καλά στο ΠΑΣΟΚ ούτε τα βίντεο μου δεν βλέπουν; Σχεδόν όσα είπε ο Ανδρουλάκης για το ΕΣΥ τα έχουμε ήδη κάνει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.