ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτός λειτουργίας βρίσκεται η εφαρμογή για κλείσιμο ραντεβού διαγνωστικών τεστ κορονοϊού του gov.gr για τους συνταξιούχους ναυτικούς.
Η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου γνωστοποίησε ότι:
«Από χθες 29 Δεκέμβρη και μέχρι αυτή την ώρα δεν λειτουργεί στο GOV.GR η εφαρμογή για κλείσιμο ραντεβού διαγνωστικών τεστ για COVID 19 ενώ και η τηλεφωνική γραμμή του 14900 παρά του ότι είναι και επί πληρωμή δηλώνει ότι δεν της έχει δοθεί εντολή για κλείσιμο ραντεβού αφήνοντας ξεκρέμαστους χρονίως πάσχοντες στους οποίους είναι απαραίτητο για να μπορέσουνε να κάνουν τις επισκέψεις στο γιατρό ή για τις απαραίτητες θεραπείες».
Η ΠΕΣ τονίζει ότι οι συνταξιούχοι ναυτικοί αναγκάζονται να καταφεύγουν στα ιδιωτικά διαγνωστικά πληρώνοντας τα από το πενιχρό τους εισόδημα και ότι η κυβέρνηση είναι υπόλογη γιατί παρά την έξαρση της πανδημίας αφήνει αθωράκιστο το ΕΣΥ.
Διαβάστε επίσης:
Τραυματίστηκε ναυτικός πάνω σε πλοίο
Τον Μάρτιο θα δρομολογηθεί το Νήσος Αίγινα του Γιώργου Λεβεντάκη
Ένταση στη Σύρο μεταξύ ΟΝΕΧ και σωματείου του Νεωρίου εναντίον του Παρατηρητηρίου Ποιότητας Περιβάλλοντος Σύρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Κώτσηρας: Παρελήφθησαν τα 50 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
- Διπλή διάκριση για την ΟΛΠ Α.Ε. στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος με το Brent να ξεπερνά τα 90 δολάρια – Στο επίκεντρο Ορμούζ και απειλές των Χούθι για την Ερυθρά Θάλασσα
- Αγάπη Σμπώκου: Οι 7 προτεραιότητες του ΣΕΤΕ για την επόμενη ημέρα στον τουρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.