ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία καταγράφει σήμερα ένα νέο ρεκόρ μολύνσεων Covid-19, ξεπερνώντας για πρώτη φορά το όριο των 200.000 κρουσμάτων σε διάστημα 24 ωρών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Υγείας της χώρας.
Συγκεκριμένα, η χώρα μέτρησε 208.000 νέα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες, ένα εθνικό και ευρωπαϊκό ρεκόρ, όπως ανακοίνωσε ο Ολιβιέ Βεράν ενώπιον της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.
Σύμφωνα με τον Βεράν, κάθε δευτερόλεπτο δύο Γάλλοι πολίτες διαγιγνώσκονται θετικοί στην Covid-19.
Χθες, η Γαλλία ανακοίνωσε ένα νέο υψηλό σχεδόν 180.000 νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε διάστημα 24 ωρών.
Διαβάστε επίσης:
Μπόρις Τζόνσον: Εκείνοι που καταλήγουν στα νοσοκομεία είναι όσοι δεν έχουν κάνει την αναμνηστική δόση
ΕΟΔΥ: Έκρηξη κρουσμάτων και σήμερα – Θα ξεπεράσουν τις 25.000
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ’ συναντήθηκε ο Μαρκ Ρούμπιο – Στο επίκεντρο οι χώρες που πλήττονται από πόλεμο
- Λίνα Μενδώνη: Το νερό αντίδοτο στην τοξικότητα των καιρών
- Σερβία: Ο Βούτσιτς απέρριψε την προσφορά τοπικής εταιρείας για την αγορά της πετρελαϊκής εταιρείας NIS
- Politico: Διαφωνία Ουγγαρίας – ΕΕ για τα 10 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης – Στο τραπέζι οι όροι εκταμίευσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.