ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος γνωστοποίησε το γεγονός στο Instagram.
Ο γνωστός κωμικός και παραγωγός ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.
Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε: «Γεια σας. Αφού ενημέρωσα όσους συνάντησα τις 2 τελευταίες ημέρες ενημερώνω κι εσάς ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό!».
«Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα! Περαστικά σε όλες και σε όλους!!! Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου μπορεί να έχουμε προλάβει να κολλήσουμε όλοι!!», πρόσθεσε στο Instagram Story του.
Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι, ο ηθοποιός είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του σκευάσματος της Pfizer. Λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε, ενώ ανήμερα του Αγίου Πνεύματος έλαβε εξιτήριο.
Τότε έγινε γνωστό ότι είχε πάθει θρόμβωση.
Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:
Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας του
Θετική στον κορονοϊό η Κιάρα Φεράνι
Με κορονοϊό παρουσιαστές της ΕΡΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Χατζημανώλη: Ο τρόπος με τον οποίο κυβερνάμε θα καθορίσει την υγεία των θαλασσών και την αξιοπιστία της Ευρώπης
- Polforce Shipping (Αλίκη και Ιωάννα Ε. Πολέμη): Πρόσθεσε το έβδομο πλοίο της
- Γιώργος Πρασσάς: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης πίσω από την ιστορική άνοδο της Καλαμάτας
- Συμφωνίες 1,5 δισ. στα ξενοδοχεία το 2025 – 5.000 δωμάτια άλλαξαν χέρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.