ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δυο αγνώστων που τον ακινητοποίησαν με απειλή μαχαιριού, κατήγγειλε πως βίωσε ένας επιχειρηματίας 24 ετών στο Λαύριο το βράδυ της Δευτέρας.
Οι δράστες τον αιφνιδίασαν μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του. Τον οδήγησαν στο δικό τους όχημα που το είχαν σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση και του έκλεψαν ένα επώνυμο ρολοι χειρός και χρηματικό ποσό.
Στην συνέχεια με την απειλή πιστολιού, όπως κατήγγειλε, τον οδήγησαν στο σπίτι του, όπου του έκλεψαν και άλλα χρήματα που είχε στην κατοχή του. Η λεία των δραστών ανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες στις 7.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Ληστεία στο Μπουρνάζι: Τρεις συλλήψεις, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι – Τα τρία θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο
Έλεγχοι ΕΛΑΣ: Επτά συλλήψεις, «λουκέτα» σε 12 καταστήματα και εκατοντάδες πρόστιμα για μάσκα
Έδεσσα: Στον ανακριτή ο 33χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε 17χρονη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαζικές απολύσεις στο Κολλέγιο Αθηνών- Τι καταγγέλλει η ΟΙΕΛΕ
- Αναπτυξιακή Τράπεζα: Το νέο ΔΣ που εξελέγη – Πιερρακάκης: Μια νέα δυναμική περίοδος ξεκινά για την τράπεζα
- NBG Pay tom: Η νέα λύση αποδοχής πληρωμών που μετατρέπει την android συσκευή σας σε φορητό POS
- Axios: «Πυρηνικό» τελεσίγραφο ΗΠΑ και ΕΕ στο Ιράν – Προθεσμία έως τέλος Αυγούστου για συμφωνία, αλλιώς κυρώσεις ΟΗΕ
