ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η λάμψη και το ράλι των 9, ο αιφνιδιασμός Aktor και Εξάρχου, τα ραντεβού των τραπεζιτών στο Παρίσι, τι συμβαίνει με το Nammos, το «Βατερλώ» της Αντωνάκου στον ΣΕΒ, και το κάλεσμα της Themis Z
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τη διαγραφή του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε, εκών άκων, να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.
«Όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ίδιο τον κ. Τσίπρα», προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Διαβάστε επίσης
O Αλέξης Τσίπρας διέγραψε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή (upd)
Επεισόδιο από Κουρουμπλή, αποκάλεσε δολοφόνους τους βουλευτές της ΝΔ – Μομφή επέβαλε ο Τασούλας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμαλία Κωστοπούλου: Πώς γιόρτασε την επέτειό της με τον Τζέικ Μέντγουελ
- Barclays: Ανεβάζει στις 670 μονάδες τον στόχο για τον STOXX 600 – Αναβαθμίζει σε «overweight» τον κλάδο luxury
- Τα Public τίμησαν το βιβλίο για 13η χρονιά
- Attica Group: Η Strix Holdings σε προκαταρκτικές συζητήσεις για την πώληση του Ομίλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.