Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται η κόρη της Ροζίτας Σώκου, Ιρένε Μαραντέι.
Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας, με τον οποίο η πρωτοπόρος της ελληνικής δημοσιογραφίας διατηρούσε μακροχρόνια φιλία.
Η Ροζίτα Σώκου απεβίωσε την Τρίτη, σε ηλικία 98 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον φονικό ιό. Ωστόσο, από covid-19 προσβλήθηκε και η κόρη της, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Και οι δύο γυναίκες είναι ανεμβολίαστες.
«Αν δεν την είχε βρει ο κορονοϊός, θα ζούσε κι άλλο, αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα, γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν να το κάνουν το εμβόλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή Super Κατερίνα.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:
Διαβάστε επίσης:
Η Ροζίτα Σώκου και οι άλλοι: Οι διάσημοι που απέρριψε και οι φίλοι που στήριξε
Πέθανε η Ροζίτα Σώκου
Πέθανε από κορονοϊό ο μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως Ιερεμίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά – Σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού
- Προτάσεις για τα φιλικά των εθνικών ομάδων
- Bitcoin: Σε χαμηλό τεσσάρων μηνών – «Βουτιά» κάτω από τα 62.000 δολ.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε το κύκλωμα σε Κοζάνη και Αγρίνιο – Ο ρόλος «κλειδί» υπαλλήλου σε Κέντρο Υποδοχής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.