ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο φορτηγά πλοία συγκρούστηκαν στη Βαλτική θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της πόλης Ιστάντ της Σουηδίας και του νησιού Μπόρχολμ της Δανίας, ανακοίνωσε το δανέζικο Κέντρο Κοινών Επιχειρήσεων.
Το ένα πλοίο είναι νηολογημένο στη Δανία και το άλλο στη Βρετανία.
Το δανέζικο πλοίο μοιάζει να έχει αναποδογυρίσει, ενώ αγνοείται η τύχη των δύο μελών του πληρώματός του, επεσήμανε το Κέντρο.
Το βρετανικό πλοίο είναι ακόμη επιχειρησιακό και το πλήρωμά του είναι ασφαλές, πρόσθεσε.
Το περιστατικό σημειώθηκε στα σουηδικά χωρικά ύδατα και η Δανία συνδράμει τις σουηδικές αρχές στις επιχειρήσεις διάσωσης. Σωστικό πλοίο έχει αναχωρήσει από το νησί Μπόρνχολμ, ενώ οι δανέζικες αρχές έχουν επίσης στείλει ένα ελικόπτερο στο σημείο.
Το σουηδικό πρακτορείο TT, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του σουηδικού λιμενικού, μετέδωσε ότι ένα από τα πλοία έχει μήκος 90 μέτρα και το άλλο 55 μέτρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- G42–Copelouzos: Plans for an AI Factory and Data Center in Greece
- Τάνκερ με 40.000 τόνους ρωσικού ντίζελ κατευθύνεται προς τη Νέα Υόρκη, μετά τη συμφωνία Πούτιν-Τραμπ
- Ευρωζώνη: «Φρένο» στην ανάπτυξη βάζει η Γαλλία – Μεγαλύτερη του αναμενομένου επιβράδυνση της οικονομίας τον Οκτώβριο
- F1 ΗΠΑ: «Όνειρο ο τίτλος» λέει ο Αντονέλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.