ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Συναντήσεις και συζητήσεις με προσωπικές διαδρομές» εγκαινιάζει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με podcast, ανοίγοντας έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας με την Κοινωνία των Πολιτών.
Στο πρώτο podcast ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά την Άδα Σταματάτου, μια γυναίκα που μοιράζεται με θάρρος τις καθημερινές ιστορίες από τη ζωή της με τον ενήλικα αυτιστικό γιο της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
«Δεν είναι όλοι οι αυτιστικοί ‘ο άνθρωπος της βροχής’. Δεν ήξερε κανένας πώς είναι η εικόνα ενός αυτιστικού ενήλικα που περπατάει στο δρόμο. Οπότε, εδώ εγώ χρησιμοποίησα το παιδί μου και τα βίντεό του και τις φωτογραφίες του, ώστε να δείξω, γιατί μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις.
Πώς είναι στο δρόμο, πώς περπατάει, ποιες είναι οι κινήσεις του, ποιες είναι οι κραυγές που βγάζει, γιατί συμπεριφέρεται περίεργα ένας άνθρωπος που είναι αυτιστικός στο δρόμο. Και η επιτυχία μου είναι ότι λαμβάνω μηνύματα από ανθρώπους που μου λένε, είδα έναν Γιάννη σήμερα. Αυτή είναι η επιτυχία μου» η ίδια εξηγεί συνομιλώντας με τον πρωθυπουργό.
Ακούστε όλο τον διάλογο:
Διαβάστε ακόμη:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο Κάτω Σχολάρι, μήνυμα 112 προς τους κατοίκους – Παραμένουν τα εναέρια στην περιοχή
- Παπαθανάσης: Μεγάλη η σημασία της συνεργασίας για την απορρόφηση πόρων του ΕΣΠΑ
- Public: Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν, με Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής και Άτοκες δόσεις
- Athletes of the Gods: Στο Ηρώδειο αστέρια του μπαλέτου για το σωματείο Aurora
