ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μωρό σώθηκε
Εχασε τη μάχη για τη ζωή της η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη.
Η άτυχη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί από φόβο, λόγω της εγκυμοσύνης της, και όπως είχε πει ο πατέρας της στο protothema.gr, μετά από σχετική σύσταση του γυναικολόγου της.
Η Παρθένα (Πάττυ, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι) νόσησε με κορονοϊό ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης και η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην κλινική Άγιος Λουκάς, στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή για να σώσουν το νεογνό.
Οι δικοί της έκαναν έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η 38χρονη γυναίκα, που όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής, Δημοσθένη Κατσάρκα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: Μάλλον κάτι πολύ καλό έγινε στο συνέδριο – Δεν εξηγείται αλλιώς το άγχος του
- Ο Ζελένσκι προτείνει ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα ως απάντηση στην πετρελαϊκή κρίση
- Wood & Co. για ελληνική οικονομία: Αβεβαιότητα στον τουρισμό και «φρένο» στην κατανάλωση συγκρατούν το μομέντουμ
- Ιράν: Στο τραπέζι της Τεχεράνης η αποχώρηση από τη συνθήκη για τα πυρηνικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.