ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το κοινοβούλιο της Ρουμανίας ανέτρεψε σήμερα την κυβέρνηση μειοψηφίας του πρωθυπουργού Φλορίν Τσίτου υπερψηφίζοντας με μεγάλη πλειοψηφία πρόταση μομφής.
Η κυβέρνηση του Φλορίν Τσίτου είχε σχηματισθεί πριν από εννέα μήνες. Η Ρουμανία βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο εδώ κι ένα μήνα, κάτι που απειλεί την οικονομική της ανάκαμψη και τις προσπάθειές της να μειώσει τα ελλείμματα που αντιμετωπίζει.
«Η κυβέρνηση Τσίτου έπεσε με μεγάλη διαφορά, πολύ πάνω από το ελάχιστο των ψήφων που απαιτούνταν», δήλωσε βουλευτής της αντιπολίτευσης που επέβλεπε την κάλπη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Καβγάς FDP – CDU για διαρροή εμπιστευτικών συνομιλιών
Ρωσία: Να τηρηθούν πλήρως όσα συμφώνησαν Πούτιν και Ερντγάν για την Ιντλίμπ
ΗΠΑ για τουρκικές παρενοχλήσεις στο Nautical Geo – Στηρίζουμε τον διάλογο σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λωρίδα της Γάζας: Δέκα Παλαιστίνιοι φέρεται να σκοτώθηκαν ενώ ανέμεναν τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας
- Βρετανία: Σε συναγερμό η αστυνομία του Έσεξ μετά τις ταραχές με στόχο ένα ξενοδοχείο όπου διαμένουν αιτούντες άσυλο
- Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας χτίζουν το «μέλλον»
- Συναντήσεις Δένδια: Στη Βηρυτό, με πρόεδρο, αντιπρόεδρο και υπουργό Άμυνας της κυβέρνησης του Λιβάνου
