ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητο να διασωληνωθεί εκ νέου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται με κορονοϊό από το περασμένο Σάββατο στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Αν και μόλις χθες αποσωληνώθηκε, καθώς φαινόταν ότι η κατάστασή του βελτιώθηκε, σήμερα παρουσίασε επιδείνωση.
Σε ιατρικό ανακοινωθέν το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αναφέρει:
«Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του».
Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό, είναι ανεμβολίαστος κατά του κορονοϊού.
Διαβάστε επίσης:
Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού
Άρθρο παρέμβαση: Στήνεται σκηνικό έντασης για την παρέλαση της Θεσσαλονίκης;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών – Τουλάχιστον 5 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Δένδιας από Ουάσιγκτον: Κεντρικός πυλώνας η ελληνοαμερικανική αμυντική συνεργασία
- Ευρωβαρόμετρο: Ένας στους δύο πολίτες στην ΕΕ απαισιόδοξος για το μέλλον του κόσμου – 56% το ποσοστό στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.