ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 19 Οκτωβρίου – την ημέρα που έχει προγραμματισθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – αποφάσισε σήμερα το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενώ θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστούν οι θέσεις της Ομοσπονδίας κατά της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σφοδρή επίθεση Χατζηδάκη στο ΣΥΡΙΖΑ: Κατέστρεψε τη ΔΕΗ και τώρα μιλάει για ξεπούλημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.