ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος από χθες έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πριν από περίπου 10 ημέρες.
Ειχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ’ οίκον, ωστόσο από το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση του επιδεινώθηκε και εισήχθη στο νοσοκομείο.
Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη στην ανάρτηση του, μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «σκληρή» και «άνιση» τη μάχη που δίνει ο πατέρας του με τον ιό, ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη και καλεί όποιον το επιθυμεί «να κάνει μια προσευχή».
Αναλυτικά η ανάρτηση του γιου του Βασίλη Λεβέντη: «Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορωναϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Βασίλης Λεβέντης: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του
Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμη η κατάσταση του, παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Έως 35 βαθμούς θα φτάσει θερμοκρασία – Σποραδικές νεφώσεις και ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ
- Μαυροβούνι – Έδεσσα: Τρεις οι «μνηστήρες» για το οδικό mega project των 445 εκατ.
- Ανησυχίες για τη σύγκρουση Ιράν–Ισραήλ ωθούν τις τιμές του πετρελαίου ανοδικά – Στο μικροσκόπιο η Fed
- ΥΠΕΞ: Επιτυχής επαναπατρισμός 105 Ελλήνων από το Ισραήλ – Συμμετοχή και πολιτών άλλων 17 χωρών
