• Πολιτική

    Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμη η κατάσταση του, παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

    • NewsRoom
    Βασίλης Λεβέντης

    Βασίλης Λεβέντης


    Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του αρχηγού της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, με βαριά συμπτώματα πνευμονίας, λόγω της Covid-19.

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί κατά της Covid-19, εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό τις προηγούμενες ημέρες, και παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του. Το Σάββατο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δραματικά, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στον Ευαγγελισμό. Οι γιατροί, οι οποίοι διέγνωσαν βαριάς μορφής πνευμονίας, αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στην εντατική και τη διασωλήνωσή του.

    Οι επόμενες ώρες κρίνονται κρίσιμες για την υγεία του, καθώς ο Βασίλης Λεβέντης πάσχει από αρκετά υποκείμενα νοσήματα.

    Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποίησε το Σάββατο ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2».

    Η Ένωση Κεντρώων καλεί να «στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

    Ο Βασίλης Λεβέντης έχει γεννηθεί το 1951 και ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, με την Ένωση Κεντρώων.

    Διαβάστε επίσης

    Λεβέντης: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορονοϊό

    Εμβόλιο: Τουλάχιστον 6 μήνες ανοσία μετά το Pfizer/BioNTech



    ΣΧΟΛΙΑ