Menu
-0.28%
Τζίρος: 15.26 εκατ.

Χρηματιστήριο: Τραπεζικές αναταράξεις, focus σε ΕΛΧΑ και Άκτωρ

Life & Style

Πάνος Ιωαννίδης: Το ποσό-μαμούθ που πρόσφερε ο Ατζούν στους κριτές του MasterChef (video)

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Comments

«Όχι» σε μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση από τον Τόυρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί είπαν οι κριτές του MasterChef, σύμφωνα με τον Πάνο Ιωαννίδη.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής του STAR μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από τον Τούρκο παραγωγό να «μετακομίσει» μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον ΣΚΑΪ και το Top Chef, ενώ αποκάλυψε το υπέρογκο χρηματικό ποσό που τους πρόσφερε.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε ότι το ποσό ήταν κοντά στο 1.000.000 ευρώ! Παρ’ όλα αυτά, και οι τρεις επέλεξαν να αρνηθούν και να παραμείνουν στο MasterChef και το STAR, για έκτη συνεχή χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο κριτής δήλωσε ότι: «Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή. Το ποσό είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν των χρημάτων, νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο».

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Τέλος τα σενάρια για τους 3 κριτές – Με ποιο κανάλι «έκλεισαν»

Κομάντα και Δράκοι: Αποθέωση για τη νέα σειρά του MEGA – Έκλεψε την παράσταση ο ξεχωριστός Ντόντο

Ντάνος, Βασάλος, Καφετζής στο Survivor 5; Με ποιους συζητά ο Ατζούν

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμητρα Κούστα: Τα καλοκαιρινά look της από την παραλία στη βραδινή έξοδο
Περισσότερο καλοκαίρι σημαίνει περισσότερο Αιγαίο
Η Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 – Η επίσημη ανακοίνωση
Stamna: Σίφνος και Τήνος σε γαστρονομική σύμπραξη με την υπογραφή του Γκίκα Ξενάκη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Αργεντινή-Αγγλία: Η συνάντηση με τον Μικ Τζάγκερ και η αφιέρωση στον πατέρα του
RH London: Πώς ένα χρεοκοπημένο κατάστημα με αντίκες έγινε brand πολυτελείας 4 δισ.
Ανδρέας Γεωργίου για Μάρω Κοντού: «Καλό ταξίδι λεβέντισσά μου» – Η τελευταία σκηνή της στη Γη της Ελιάς (video)
Μάρω Κοντού: Η καριέρα, οι δύο γάμοι, το παιδί που ποτέ δεν ήρθε και ο κρυφός έρωτας στα 67
Δήμητρα Κούστα: Από την Ίμπιζα στο Σεν Τροπέ – Το birthday dinner και η Ημέρα της Βαστίλης
Ραφήνα: Η γρηγορότερη πύλη προς τις Κυκλάδες