ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κοιτάμε τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων με βάση τη συμπεριφορά τους σήμερα, «με το φακό μπροστά και όχι πίσω» ανέφερε ο CEO της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς στην παρουσίαση του σχεδίου «Εθνική 2.0» για την συμμετοχή της στο Ταμείο Ανάκαμψης.
Η δήλωση αυτή του κ. Μυλωνά δείχνει πως στόχος της τράπεζας είναι να υπάρξει διεύρυνση στη συμμετοχή των επιχειρήσεων που τα σχέδια τους θα χρηματοδοτηθούν από τους πόρους του Tαμείου.
Και όπως ανέφερε ο κ. Βασίλης Καραμούζης, γενικός διευθυντής εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής, το ζητούμενο είναι να υπάρξει διάχυση των πόρων σε όσο το δυνατόν περισσότερους, καθώς μέσα από τη χρηματοδότηση των μεγάλων επιχειρήσεων θα ευνοηθούν και οι πιο μικρές. Και συμπλήρωσε: Στα 6 δισ. ευρώ η ελάχιστη χρηματοδότηση της ΕΤΕ στο πλαίσιο του Ταμείου.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.