ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με τον καιρό να θυμίζει «μίνι» καλοκαίρι.
«Προς το καλοκαίρι εξακολουθεί να κοιτάζει ο καιρός», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου και συνεχίζει λέγοντας ότι θα έχουμε «πρόσκαιρη έξαρση της ζέστης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 του Σεπτέμβρη, όπου η θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τοπικά και τους 33 βαθμούς Κελσίου!!».
Από τη μεριά του, ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης σημειώνει, επίσης, ότι η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας θα κυλήσει με καλοκαιρινό καιρό.
«Μάλιστα, Παρασκευή και Σάββατο θα προσεγγίσουμε τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου τοπικά….» και προειδοποιεί:
«Προσοχή, όμως, γιατί μετά αναμένεται να χειμωνιάσει απότομα».
Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:
Δείτε την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:
Δείτε το βίντεο από το OPEN:
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: 1.200 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από κατασκήνωση λόγω δύο πυρκαγιών
- Μαρόκο: Συναγερμός για νέα μαζική είσοδο μεταναστών στη Θέουτα μετά από αναρτήσεις στα social media
- Εντυπωσιακές εικόνες από την έκλειψη Ηλίου – Στο σκοτάδι βυθίστηκε για λίγο η Ισλανδία (φωτογραφίες)
- Κυριάκος Μητσοτάκης για Σίσκο: «Ακόμα ένα “δελφίνι” της ελληνικής κολύμβησης στο βάθρο των νικητών»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.