ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας για το «ναυάγιο» με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, είπε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Αποστολάκης αποδέχτηκε οριστικά την πρόταση και μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πίσω, γιατί δεν το άντεξε».
Θα υπάρξει υπουργός Πολιτικής Προστασίας που θα μπορεί να σηκώσει το μεγάλο βάρος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, λίγες ώρες μετά το «ναυάγιο» με τον Ευάγγελο Αποστολάκη.
Μιλώντας στο Open ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «ο κύριος Αποστολάκης αποδέχτηκε οριστικά την πρόταση και μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πίσω, γιατί δεν το άντεξε» και εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «η πρόταση τορπιλίστηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση με έναν τρόπο ακραίο».
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι χθες μέχρι την ώρα των ανακοινώσεων για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, η κυβέρνηση είχε τη βεβαιότητα ότι όλα τα πρόσωπα αποδέχονται τον ρόλο που τους είχε προταθεί.
«Ας δεχτώ ότι έλεγε άλλα στον Τσίπρα και άλλα στον πρωθυπουργό, εμείς δεν είχαμε αυτή την εικόνα» τόνισε με νόημα κι επανέλαβε:
«Δεν ανακοινώνεται κυβέρνηση αν δεν υπάρχουν σαφή μηνύματα ότι αποδέχονται την πρόταση».
«Δεν είμαστε ντετέκτιβ να ψάχνουμε αυτά τα πράγματα» υπογράμμισε τονίζοντας ότι ο κ. Αποστολάκης ήταν κατώτερος των περιστάσεων.
«Έγινε η επικοινωνία, υπήρξε αποδοχή κι έκανε πίσω. Προτίμησε να πειθαρχήσει στους πρώην φίλους του ή να λυγίσει στο βάρος των προσβολών από το υπηρετήσει έναν κρίσιμο στόχο» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Διαβάστε ακόμη:
Το μήνυμα Σταϊκούρα για την απομάκρυνση Ζαββού από το Υπουργείο Οικονομικών
Θεοχάρης σε Κικίλια: Σου παραδίδω το Brand Ελλάδα πιο δυνατό από ποτέ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Βασιλικά μυστικά και χαμένες αγάπες – Η ζωή της πιο αινιγματικής πριγκίπισσας της Ελλάδας
- Ταξί: Το άγριο μπρα-ντε-φερ ΣΑΤΑ και Κυρανάκη και η στάση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
- Ο θρίαμβος των τραπεζών, τι ψιθυρίζεται για την Εθνική, τα μυστικά του ράλι της Ευρώπης Holdings, τι οδηγεί ο Προκοπίου, τι συμβαίνει στο Κολλέγιο και δυο juicy νέα
- Τι πέτυχε ο Παπασταύρου στις ΗΠΑ για ενέργεια και γεωπολιτικά
