ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ έχουν απεγκλωβίσει από τα μέσα Αυγούστου «περισσότερους από 4.000 κατόχους αμερικανικών διαβατηρίων και μέλη των οικογενειών τους», δήλωσε σήμερα ένας ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
«Συνεχίζουμε να είμαστε σε επικοινωνία με Αμερικανούς που ήταν εγγεγραμμένοι στην πρεσβεία στην Καμπούλ για να διαπιστώσουμε εάν βρίσκονται ακόμη στο Αφγανιστάν και να διευκολύνουμε την απομάκρυνση τους αν εκείνοι επιθυμούν να φύγουν», είπε ο αξιωματούχος ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.
«Αναμένουμε ότι ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να αυξάνεται μέσα στις ερχόμενες μέρες», συμπλήρωσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σεργκέι Σόιγκου: Οι Ταλιμπάν απέσπασαν μια τεράστια ποσότητα όπλων
ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν συμφωνεί με την τήρηση της προθεσμίας αποχώρησης από το Αφγανιστάν
Αφγανιστάν: Πρώην κρατούμενος στο Γκουαντάναμο νέος υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από την Dame Kiri Te Kanawa στον Martin Scorsese και και τη Metropolitan Opera: Η Rolex και η μακρά, σιωπηλή της συμμαχία με τις Τέχνες
- Κέβιν Γουόρς: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τραμπ για επικεφαλής της Fed
- Ξεκίνησε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα χρήσης προσομοιωτών για εκπαιδευτικούς Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο Ίδρυμα Ευγενίδου
- Πολύτιμα μέταλλα: Επιβεβαιώνεται το μοτίβο “fast-up, fast-down” – Βουτιά για χρυσό και ασήμι μετά το ράλι-ρεκόρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.