ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ έχουν απεγκλωβίσει από τα μέσα Αυγούστου «περισσότερους από 4.000 κατόχους αμερικανικών διαβατηρίων και μέλη των οικογενειών τους», δήλωσε σήμερα ένας ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
«Συνεχίζουμε να είμαστε σε επικοινωνία με Αμερικανούς που ήταν εγγεγραμμένοι στην πρεσβεία στην Καμπούλ για να διαπιστώσουμε εάν βρίσκονται ακόμη στο Αφγανιστάν και να διευκολύνουμε την απομάκρυνση τους αν εκείνοι επιθυμούν να φύγουν», είπε ο αξιωματούχος ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.
«Αναμένουμε ότι ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να αυξάνεται μέσα στις ερχόμενες μέρες», συμπλήρωσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σεργκέι Σόιγκου: Οι Ταλιμπάν απέσπασαν μια τεράστια ποσότητα όπλων
ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν συμφωνεί με την τήρηση της προθεσμίας αποχώρησης από το Αφγανιστάν
Αφγανιστάν: Πρώην κρατούμενος στο Γκουαντάναμο νέος υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέλος εποχής για τη Σία Κοσιώνη – Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
- Νεμπής (ΟΤΕ): Νωρίς για να εκτιμηθεί η είσοδος της ΔΕΗ στην κινητή
- Κρήτη: Αμετανόητος ο 54χρονος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα – «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι»
- Η Πλαίσιο στην κορυφή των Best Workplaces στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.