Στη δεύτερη θέση βρίσκεται μέχρι στιγμής η Βασιλεία Καραχάλιου, κατά τη δεύτερη ημέρα των Laser Radial γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έπειτα από τέσσερις ιστιοδρομίες.
Η Ελληνίδα ιστιοπλόος βρισκόταν στην πέμπτη θέση μετά τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες της Κυριακής, αλλά σήμερα τα πήγε εξαιρετικά και μπήκε πλέον στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.
Στην 3η ιστιοδρομία η Καραχάλιου τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ στην 4η ιστιοδρομία κατετάγη πρώτη! Πλέον, με 9 βαθμούς ποινής βρίσκεται στη 2η θέση του αγωνίσματος, με τη Νορβηγίδα Φλεμ-Χόεστ να είναι στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς ποινής.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Δανέζα Ρίντομ με 14 βαθμούς ποινής και στην τέταρτη η Ιταλίδα Τσενάρο με 21 βαθμούς ποινής.
Οι ιστιοδρομίες στα Laser Radial συνεχίζονται αύριο το πρωί ώρα Ελλάδος με την 5η και την 6η ιστιοδρομία.
Συνολικά διεξάγονται 10 ιστιοδρομίες συν την ιστιοδρομία των μεταλλίων.
Διαβάστε επίσης:
Με το εθνόσημο από αύριο Τσιτσιπάς και Σάκκαρη – Γιατί έλειπε
Μαρία Σάκκαρη: Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα – Εύκολη πρόκριση στις 16 (video)
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Απόστολου Χρήστου – Αποκλείστηκε από το ύπτιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.