ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βασίλης Κορκίδης: Η κατάσταση στα Στενά του Ορμούζ θα επηρεάσει δραματικά τη ναυτιλία, τον τουρισμό και το εμπόριο
«Το ΔΣ του ΕΒΕΠ επικροτεί τη συμβολική και ρεαλιστική αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 2%, σύμφωνα με τα επίπεδα του ετήσιου πληθωρισμού», επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
«Η απόφαση του πρωθυπουργού σηματοδοτεί τις μελλοντικές προθέσεις της κυβέρνησης για αξιοπρεπείς μισθούς και καλοπληρωμένη εργασία. Μια μικρή, αλλά σταδιακή και σταθερή αύξηση δεν θέτει σε κίνδυνο την υφιστάμενη απασχόληση, δεν προβληματίζει τις επιχειρήσεις και δεν περιορίζει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν έστι γενέσθαι των δεόντων, έλεγε ο Δημοσθένης», προσθέτει ο κ. Κορκίδης.
Διαβάστε επίσης:
Κατώτατος μισθός: Αύξηση 2% από 1-1-2022 – Αναλυτικοί πίνακες
Μίχαλος: Χρυσή τομή η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 2%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Sports Party* με το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn
- Drewry: Οι ναύλοι στα κοντέινερ από την Σαγκάη στο Λος Άντζελες αυξήθηκαν κατά 10%
- Οι επιπτώσεις της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή – Πόσο θα στοιχίσει στην ελληνική οικονομία ένας πόλεμος μέχρι το τέλος Μαρτίου
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Έσοδα 766, 5 εκατ. δολάρια και κέρδη 406,9 εκατ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.