ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2021 στο Τόκιο ξεκίνησαν πριν δύο ημέρες, αλλά σήμερα σηματοδοτείται και επίσημα η έναρξη με την Τελετή Εναρξης των Αγώνων στην Ιαπωνία.
Μετά από καθυστέρηση ενός έτους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και αυξημένης ανησυχίας για τα κρούσματα και την εξάπλωση της Covid-19, η Ολυμπιακή Φλόγα θα ανάψει σήμερα το μεσημέρι στο άδειο Νέο εθνικό Στάδιο του Τόκιο που θα είναι άδειο δίχως χειροκροτήματα και φωνές λόγω της απουσίας φιλάθλων.
Στο στάδιο θα βρίσκεται ο αυτοκράτορας Ναρουχίτο, όπως και η Τζιλ Μπάιντεν, σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, επικεφαλής της διπλωματικής αμερικάνικής αντιπροσωπείας στο Τόκιο.
Η Ελλάδα εκπροσωπείται από 83 αθλητές και αθλήτριες που, όπως πάντα, θα παρελάσουν πρώτοι στο Νέο Εθνικό Στάδιο με σημαιοφόρους την Άννα Κορακάκη και τον Λευτέρη Πετρούνια.

Δείτε Live:
Δείτε ΕΔΩ live από την ΕΡΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μη κρατικά Πανεπιστήμια: Ποια πανεπιστήμια φημολογείται πως πήραν την έγκριση της ΕΘΑΑΕ
- Σταμάτης Τσαντάνης: Γιατί η Seanergy εκδίδει retail ομόλογο 100 εκατ. ευρώ
- Όλα τα σενάρια στο τραπέζι για το deal Φέσσα – Φουρλή
- Μέσα στη νέα ΣΤΟΑ Αρσακείου: Πότε ξεκινά η λειτουργία του εμβληματικού τοποσήμου της Σταδίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.