ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Άγνωστος Στρατιώτης, ο Αδωνις κι ο Δένδιας, η οργή της Μαρέβας, τα ραντεβού του Greg, πώς ο Κουτσούμπας «γλεντάει» τον Αλέξη και οι αποκαλύψεις του Πατέλη
Τους 165 έφτασε ο απολογισμός των νεκρών από τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στη δυτική Γερμανία, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, ενώ πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να θεωρούνται αγνοούμενοι.
Στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο, που επλήγη περισσότερο από τις φονικές καταιγίδες, «ο αριθμός των νεκρών φτάνει πλέον τους 117», έναντι 112 προηγουμένως, «ενώ υπάρχουν και 749 τραυματίες», ανακοίνωσε η Βερένα Σόιερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κόμπλεντς.
Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ αναμένεται να μεταβεί σήμερα στις πληγείσες περιοχές, κυρίως στο Μπαντ Νόιεναρ- Άρβαϊλερ, μία από τις κοιλάδες που πλημμύρισαν.
Εξάλλου χθες η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επισκέφθηκε το Σουλντ στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο και διαβεβαίωσε τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα τους προσφέρει βοήθεια.
Η Γερμανία παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά τη χειρότερη φυσική καταστροφή που έχει αντιμετωπίσει στη σύγχρονη ιστορία της.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
- Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
- Οταν η Κίμπερλι γοήτευσε τον Τασούλα, τι είπε με Γεραπετρίτη, η θύελλα των ΕΛΤΑ συνεχίζεται και ποιοι ευεργέτες είναι… Ταξίαρχοι
- ΕΛΤΑ: Το χρονικό της παραίτησης και η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου – Ποιοι συμμετείχαν