ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιάννης Πλούταρχος: Ένοχη η 48χρονη που παρενοχλούσε για χρόνια τον τραγουδιστή – Οι περιοριστικοί όροι
Στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Κατράκειο Θέατρο παρευρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Φίλιππος Κούρκουλος, γιος της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου.
Χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο Φίλιππος Κούρκουλος πόζαρε στον φακό μετά το τέλος της συναυλίας.
Ο 23χρονος νεαρός φωτογραφήθηκε με τη σύζυγο του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία Παπαδοπούλου και με τον CEO και συνιδρυτή της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο.
Αν και προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατά χαμηλό προφίλ, αυτή τη φορά δεν ξέφυγε από τα φλας των φωτογράφων.
Σημειώνεται ότι στη συναυλία μαζί με τον λαϊκό τραγουδιστή, στη σκηνή ανέβηκε και ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, αλλά και η κόρη του, Κατερίνα. Οι τρεις τους ερμήνευσαν μεγάλες του επιτυχίες.
Δείτε τη φωτογραφία:

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Διαβάστε επίσης:
Δέσποινα Βανδή: Η τελευταία κοινή φωτογραφία με τον Ντέμη
Τελικοί NBA: Αχτύπητο δίδυμο Αντετοκούνμπο-Μίντλετον (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Περιφέρεια Αττικής: «710 έλεγχοι μέσα σε ενάμιση μήνα σε σχολικά κυλικεία – Διαπιστώθηκαν 72 παραβάσεις, πρόστιμα ύψους 122.500 ευρώ
- Μαρινάκης: «Όχι» από τη ΝΔ σε προανακριτική για Τσίπρα και Ποινικούς Κώδικες – Τι απαντά στον Βελόπουλο
- Θεσπρωτία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για παράνομη απασχόληση μεταναστών – Δεκάδες συλλήψεις
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: Δεν είναι «αθώα περιστερά» – Δεν δικαιούται να κουνάει το δάχτυλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.