• LIFE&STYLE

    Γιάννης Πλούταρχος για το άνοιγμα του νυχτερινού κέντρου: Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του

    • NewsRoom
    Γιάννης Πλούταρχος

    Γιάννης Πλούταρχος


    Σάλος ξέσπασε με τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης που λειτούργησαν κανονικά το Σαββατοκύριακο, μόλις λίγες ημέρες μετά την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

    Από τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να μην ανεβούν στην πίστα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι το κέντρο όπου εμφανίζεται λειτούργησε κανονικά, εκείνος απείχε.

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι συνάντησε τον γνωστό τραγουδιστή σε ένα μαγαζί των νοτίων προαστίων και όταν τον ρώτησε για το θέμα, εκείνος του απάντησε: «Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του».

    «Κατά τύχη έρχεται ο Πλούταρχος και κάθεται δίπλα μου. Μαζί ήμασταν με τον Πλούταρχο. ”Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του”, αυτό μου είπε ο άνθρωπος. Και κάποια άλλα που δεν μπορώ να πω», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

    Προηγουμένως, ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα.

    «Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα», έγραψε, καθώς η Πάολα με την οποία εμφανίζεται στο Fever τραγούδησε κανονικά.

    Από την πλευρά της η τραγουδίστρια διευκρίνισε πως η αμοιβή της θα δοθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας για τα θύματα.

    «Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια από την πίστα.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Σάλος με τα μπουζούκια που άνοιξαν μετά το τριήμερο πένθος – Τι απαντούν Παόλα, Βέρτης, Τσαλίκης



    ΣΧΟΛΙΑ