ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σόλωνος, βρήκαν οι αστυνομικοί, μία μοτοσυκλέτα υψηλού κυβισμού που ταιριάζει με τις περιγραφές που έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες της τρομοκρατικής επίθεσης στη γαλλική Πρεσβεία, που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες της επίθεσης κινήθηκαν με μια παρόμοια μοτοσικλέτα από το Χίλτον προς το Σύνταγμα λίγο πριν τις 5 το πρωί.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες αυτό που έκανε τους αστυνομικούς να δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μοτοσικλέτα ήταν το γεγονός ότι εντοπίστηκε με «ζεστή» μηχανή και χωρίς κλειδωμένο τιμόνι.
Πλέον η μοτοσικλέτα έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ελεγχθεί από τους ειδικούς της σήμανσης.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BofA: Οι αγορές ποντάρουν σε περισσότερες αυξήσεις επιτοκίων από όσες θα γίνουν
- Κάγια Κάλας: Οι ρωσικές βουλευτικές εκλογές είναι μία επίφαση δημοκρατίας
- Φαραντούρης σε Σδούκου: Απάντησα πολιτικά – Οι αήθεις προσωπικές επιθέσεις και προσβολές δεν θα μένουν αναπάντητες
- ΑΑΔΕ: Από 12/10 το Τελωνείο Ανατολικής Αττικής – Ολοκληρώνεται ο νέος τελωνειακός χάρτης της Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.