ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Γερμανίας καθώς ένα άτομο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι που έγινε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.
Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), επρόκειτο πιθανότατα για διαπληκτισμό μεταξύ αστέγων δίπλα στο αυτόματο μηχάνημα πληρωμής του χώρου στάθμευσης. Το θύμα πάντως τραυματίστηκε ελαφρά και αποχώρησε από το νοσοκομείο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία του αεροδρομίου ούτε στην ασφάλειά του, διαβεβαίωσε η Αστυνομία.
Ο δράστης διαφεύγει ακόμη της σύλληψης.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στο dpa ότι ο δράστης καταδιώκεται από δυνάμεις της κρατιδιακής και της ομοσπονδιακής αστυνομίας, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει αίτημα για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές
- Υπουργείο Παιδείας: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαδικασίες εισαγωγής για Πειραματικά, Πρότυπα, Εκκλησιαστικά και ΔΗΜ.Ω.Σ.
- Ίλυδα: Αύξηση 16% στα καθαρά κέρδη το 2025 – Στα 6,26 εκατ. ευρώ τα EBITDA
- Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας με κράτησε για αρκετές μέρες στον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.