ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Στριμωγμένη η κυβέρνηση από την πολιτική της, δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς. Η υπουργός Παιδείας κα Κεραμέως προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά μιας ανύπαρκτης απεργίας της ΟΛΜΕ, για λόγους καθαρά επικοινωνιακούς» δήλωσε ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης.
Ειδικότερα, ο κ. Φίλης ανέφερε ότι η υπουργός «γνώριζε, το παραδέχεται άλλωστε η ίδια, ότι η ΟΛΜΕ έχει ζητήσει να εξαιρεθούν οι καθηγητές από την αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ».
«Πριν μια βδομάδα, με μεγάλη πλειοψηφία, η ΟΛΜΕ είχε αποφασίσει να μη γίνει απεργία μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις, προκειμένου -φυσικά- αυτές να γίνουν κανονικά. Και είναι προφανές ότι θα γίνουν» πρόσθεσε.
Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι «το εργατικό – λαϊκό κίνημα, διαθέτει δημοκρατικό ήθος, περίσσευμα ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος» και πως «αύριο και οι Πανελλήνιες θα διεξαχθούν και ο ελληνικός λαός θα δώσει με τις κινητοποιήσεις του απάντηση στο αντεργατικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χατζηδάκη».
Διαβάστε ακόμη:
Πανελλήνιες 2021: Κατεπείγουσα αγωγή Κεραμέως κατά της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ
Πανελλήνιες 2021: Αυτά είναι τα θέματα των Νέων Ελληνικών για τα ΕΠΑΛ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στον Πειραιά – Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»
- Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης: Η ναυτιλιακή κληρονομιά, η επέτειος των 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου και η επόμενη μέρα
- Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
- Αγγελούδης: Ο «Απόλλων» παραμένει ζωντανός να μας χαρίζει μοναδικές ανάσες πολιτισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.