ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία είναι έτοιμη να παραδώσει εγκληματίες του κυβερνοχώρου στις Ηνωμένες Πολιτείες αν η Ουάσινγκτον κάνει το ίδιο για τη Μόσχα και οι δύο δυνάμεις καταλήξουν σε συμφωνία γι’ αυτό, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Ο Λευκός Οίκος έχει πει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα εγείρει τις επιθέσεις λιτρισμικού στον κυβερνοχώρο που προέρχονται από τη Ρωσία στη συνάντηση κορυφής με τον Πούτιν στις 16 Ιουνίου στη Γενεύη.
“Αν συμφωνήσουμε να εκδώσουμε εγκληματίες, τότε ασφαλώς η Ρωσία θα το κάνει, θα το κάνουμε, όμως μόνο αν η άλλη πλευρά, σε αυτή την περίπτωση οι Ηνωμένες Πολιτείες, συμφωνήσουν για το ίδιο και εκδώσουν τους εν λόγω εγκληματίες στη Ρωσική Ομοσπονδία”, είπε ο Πούτιν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Πούτιν: Η συνάντηση με τον Μπάιντεν θα βοηθήσει να υπάρξει διάλογος μεταξύ των δύο χωρών
Βλαντιμίρ Πούτιν για Μπάιντεν: «Αντριλίκι χολιγουντιανού τύπου ο χαρακτηρισμός μου ως killer»
Μπάιντεν: θα παραχωρήσει μόνος συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του με τον Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.