ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ακυρώνει τη συμμετοχή της στο Antalya Dimplomacy Forum.
Στην ανάρτηση της εξηγεί ότι η αιτία που προέβη σε αυτή την απόφαση στάθηκε το γεγονός ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών επέλεξε να προσκαλέσει στο φόρουμ τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ με τον ανυπόστατο τίτλο «Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».
Ακολουθεί η ανάρτηση της κυρίας Μπακογιάννη:
Μετά την επιλογή του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών να προσκαλέσει στο Antalya Diplomacy Forum τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ με τον ανυπόστατο τίτλο: «Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» ακύρωσα την συμμετοχή μου στο εν λόγω φόρουμ.
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) June 10, 2021
Διαβάστε ακόμα:
Μεταναστευτικό: Ασφαλής τρίτη χώρα η Τουρκία -Πώς θα μειωθούν κατά 90% τα αιτήματα ασύλου
Χάος με την περιβαλλοντική κρίση στην Τουρκία: Τοξική γλίτσα εξαπλώνεται στη Θάλασσα του Μαρμαρά
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Τα μέτρα που ενεργοποιούνται σήμερα δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή μιας διαρκούς στήριξης
- Eurobank: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 28 Απριλίου για μέρισμα και ακύρωση ιδίων μετοχών
- Oracle: Μαζικές απολύσεις περίπου 10.000 εργαζομένων σε όλο τον κόσμο
- Κλειστά σχολεία την Πέμπτη (2/4): Οι περιοχές χωρίς μαθήματα λόγω κακοκαιρίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.