O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. (ΟΤΕ) ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 26 Μαΐου 2021, η εταιρεία Massachusetts Financial Services Company (MFS), με έδρα τη Βοστόνη των ΗΠΑ, γνωστοποίησε στην ΟΤΕ Α.Ε. ότι στις 24 Μαΐου 2021, η συμμετοχή της (έμμεση) στο μετοχικό κεφάλαιο της ΟΤΕ Α.Ε. και στα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου που κατέχει έφτασε το όριο του 5% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και των δικαιωμάτων ψήφου.
Σύμφωνα με τη σχετική γνωστοποίηση, ο αριθμός των μετοχών μετά των αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η MFS για λογαριασμό πελατών της, αμοιβαίων κεφαλαίων και θεσμικών επενδυτών, ανέρχεται σε 23.035.868, ήτοι ποσοστό 5,0% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΟΤΕ Α.Ε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεννήσεις: Από 150.000 στις 65.000 το 2026 – Κάτω από 1,4 εκατ. την επόμενη 20ετία
- Αυξάνονται κατά 2,8% τα κλιμάκια της ΕΑΣ – Η κρίσιμη δίκη και τα σενάρια για μειώσεις κρατήσεων έως 50%
- Δήμητρα Κατσαφάδου για ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η στήριξή μου στα συγκεκριμένα αγγελούδια ήταν πάνω από 33.000 ευρώ
- Νίκος Δένδιας αποκλειστικά στο mononews: Η Ελλάδα οφείλει να προσαρμόζεται στις νέες απειλές και να διασφαλίζει την εθνική κυριαρχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.