ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο μικροσκόπιο των ειδικών μπαίνει ο θάνατος ενός 62χρονου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος πέθανε χθες, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού στο κέντρο υγείας της περιοχής.
Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο 62χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποίησε φιλικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψης, λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισε νεκρό.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής ο 62χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα. Συγγενείς του ζητούν να διερευνηθεί αν ο εμβολιασμός του σχετίζεται με τα αίτα που του προκάλεσαν το έμφραγμα. Πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν οτι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα Νίκα: Αποκάλυψε πως απέβαλε στο δεύτερο παιδί που περίμενε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
- Wall Street: Alphabet και Apple έστειλαν σε θετικό έδαφος τον S&P 500
- Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έχει ξεκινήσει έρευνα για τo GSI
- Πετρέλαιο: Βουτιά 2% με ανησυχία για πιθανή νέα αύξηση παραγωγής από τον OPEC+
