ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες οι ανακοινώσεις για το βιομηχανικό ρεύμα, έχουμε σχεδόν καταλήξει με την ΕΕ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί, στις 13:00, την έδρα της Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, όπου θα συμμετάσχει σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.
Στη σύσκεψη θα μετάσχουν επίσης, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και οι 11 δήμαρχοι των 18 περιοχών της Αττικής που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας για την άμεση δρομολόγηση έργων μείωσης του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου θα λάβει μέρος στις εργασίες της διήμερης έκτακτης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Διαβάστε ακόμη:
Πελώνη: «Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»
Άμεσα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων στα Γεράνεια Όρη – Το πλέγμα των πέντε δράσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Γλίτωσε τον θάνατο για δευτερόλεπτα – Βρισκόταν στον κήπο όταν πύραυλοι έπληξαν το παλάτι
- Wall Street: Άλμα 1% για τον S&P 500 έφερε η υποχώρηση του πετρελαίου
- Axios: Απευθείας επαφές μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες
- Στενά του Ορμούζ: Στα ύψη το κόστος ασφάλισης πλοίων μετά τις επιθέσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.