ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημήτρης Αβραμόπουλος: Προσφεύγει στον Άρειο Πάγο για την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης του
Με παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, τις έρευνες για την ενέδρα θανάτου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, στη Ζάκυνθο θα εποπτεύει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός.
Ο κ.Πλιώτας ζήτησε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών να αναλάβει την εποπτεία όλων των ερευνών για την εξυγνίαση της δολοφονίας του γνωστού επιχειρηματία.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε να γίνουν άμεσα όλες οι δικονομικές ενέργειες για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας του θύματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη Νέα Σμύρνη ο Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το Milon Camp και έπαιξε τάβλι με πολίτες (βίντεο + φωτο)
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η διεύρυνση της συνεργασίας Atlantic SEE LNG Trade – Venture Global ενισχύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου
- OpenAI: Γιατί σκέφτεται να αναβάλει την πολυαναμενόμενη IPO μέχρι το 2027
- ΥΠΑΑΤ: Στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας που συνεχίζουν την αγροτική δραστηριότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.