Η SEAT MÓ, η επιχειρηματική δραστηριότητα της SEAT δεσμευμένη στην αστική κινητικότητα, συνεχίζει σταθερά το σχέδιο διεθνοποίησης της, προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις, χάρη στα οχήματα μικροκινητικότητας, 100% ηλεκτρικά, αθόρυβα και χωρίς ρύπανση.
Το ηλεκτρικό eScooter 125, το οποίο είναι διαθέσιμο στις περισσότερες αντιπροσωπείες SEAT στην Ισπανία, ξεκίνησε την επέκταση του στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές.
Η SEAT MÓ έκανε ένα διεθνές άλμα τον Απρίλιο, φθάνοντας στην Ιταλία με το eScooter SEAT MÓ 125. Τον Μάιο και τον Ιούνιο θα επεκταθεί σε βασικές χώρες για την εταιρεία όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστρία και η Σουηδία.
Θα φτάσει επίσης και στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα, όπου η επιχειρηματική δραστηριότητα θα προσφέρει λύσεις μικροκινητικότητας στα πλαίσια του διεθνούς project του Ομίλου Volkswagen για την μετατροπή της Αστυπάλαιας σε ένα νησί απαλλαγμένο από ανθρακούχες πηγές, βιώσιμο, ηλεκτρικό, με έξυπνες μεταφορές.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή Lucas Casasnovas, «η διεθνής επέκταση της SEAT MÓ αποτελεί σαφή απόδειξη της φιλοδοξίας μας να κάνουμε τις πόλεις πιο βιώσιμες, απαλλαγμένες από ρύπους και χωρίς θόρυβο. Μόνο στην Ισπανία έχουμε επεκτείνει τον αριθμό των σημείων πώλησης SEAT MÓ σε πάνω από 70 και από τώρα και στο εξής, θα κάνουμε το ίδιο και σε βασικές Ευρωπαϊκές αγορές για την εταιρεία, μια κίνηση που θα συμβάλει σε 100% ηλεκτρική και βιώσιμη αστική κινητικότητα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίδομα Παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης πριν τα Χριστούγεννα
- Αγροτικά μπλόκα: Διχασμένοι οι αγρότες μπροστά στα μέτρα της κυβέρνησης – Όλα κρίνονται αύριο στην πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες
- Προς ρεκόρ πωλήσεων τα Sephora στην Ελλάδα – Τα «χρυσά» μερίσματα στη μητρική
- Δυναμική πρεμιέρα του IRIS στα φυσικά καταστήματα: 100.000 συναλλαγές αξίας 1,5 εκατ. ευρώ σε 15 ημέρες
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Το ράλι των 12, τo smart money στην Ελλάκτωρ, ο Μπουτσικάκης και η μεγάλη δουλειά των ΕΑΣ, οι… ομοτράπεζοι Δένδιας – Γεραπετρίτης, τα ψώνια του εφοπλιστή Αγγέλου, οι νέες business της Μπενρουμπή, οι «ανιψούλες» του υπουργού και ο rich γάμος στο Ciragan με… IBAN
Στο τραπέζι επέκταση της φορολογικής έκπτωσης 50% για γιατρούς του ΕΣΥ που επιστρέφουν από το εξωτερικό