ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ινδία παρέλαβε 150.000 δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά της COVID-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα, ένας εκπρόσωπος του υπουργείου των Εξωτερικών στο Νέο Δελχί.
«Εκατομμύρια δόσεις» από το εμβόλιο, τα οποία θα πωληθούν στην Ινδία από τα εργαστήρια (Dr. Reddy Labs Ltd) θα ακολουθήσουν, πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος.
Στο μεταξύ, ένα φόρουμ επιστημονικών συμβούλων που συγκροτήθηκε από την κυβέρνηση της Ινδίας, ενημέρωσε τις αρχές, σχετικά με μικρές παραλλάξεις σε μερικά δείγματα του κορονοϊού που θα μπορούσαν «πιθανά να διαφύγουν από την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος» και να απαιτήσουν πιο επισταμένη μελέτη, όπως δήλωσε στο Reuters, ένας από τους επικεφαλής επιστήμονες.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Έσπασε το «φράγμα» των 150 εκατ. κρουσμάτων σε όλο τον κόσμο
Καλπάζει η πανδημία στην Ινδία: Πάνω από 400.000 κρούσματα σε μια μέρα – Τραγωδία σε νοσοκομείο
Δερμιτζάκης: Πιθανότερα τα χρόνια προβλήματα από τον κορoνοϊό παρά από το εμβόλιο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.