ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αντίποινα κατά της ΕΕ προχώρησε η Ρωσία, καθώς απαγόρευσε την είσοδο στο έδαφός της σε οκτώ αξιωματούχους.
Όπως μεταδίδει το Reuters, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στα πρόσωπα στα οποία απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα συγκαταλέγονται η Βέρα Γιούροβα, αντιπρόεδρος αρμόδια για τις Αξίες και την Διαφάνεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι.
Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε τον Μάρτιο κυρώσεις κατά δύο Ρώσων που κατηγορούνται για την καταδίωξη γυναικών και ανδρών ομοφυλοφίλων στην Τσετσενία.
Η ΕΕ έχει επίσης επιβάλει κυρώσεις κατά τεσσάρων Ρώσων αξιωματούχων του περιβάλλοντος του Βλαντίμιρ Πούτιν.
Διαβάστε επίσης:
Μπορέλ: Η ΕΕ πρέπει να προετοιμαστεί για «δύσκολες στιγμές» στη σχέση της με τη Ρωσία
Πρόστιμα 34 εκατ. δολαρίων σε τρεις τράπεζες από την ΕΕ για καρτέλ στην αγορά ομολόγων
Οι Βρυξέλες απορρίπτουν οποιαδήποτε προοπτική επαναχάραξης συνόρων στα Δυτικά Βαλκάνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρουσιάζεται τη Δευτέρα το νέο VisitGreece.gr από το Υπουργείο Τουρισμού
- Αλόννησος: Απομακρύνθηκε από την Ψαθούρα το ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο – Ρυμουλκείται σε λιμάνι της Τουρκίας
- Αίγινα: Απαγορευτικό απόπλου σε ιπτάμενο δελφίνι μετά από βλάβη – Ταλαιπωρία για 79 επιβάτες
- Αντίστροφη μέτρηση για την απογραφή των ανελκυστήρων – 10 ερωταπαντησεις πριν λήξει η προθεσμία στις 30 Ιουνίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.