Με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών συζήτησαν θέματα διμερών σχέσεων Ελλάδας και ελληνοαμερικανικής στρατηγικής συνεργασίας, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και την ενεργή συμβολή της Ελλάδας στην προώθηση της περιφερειακής συνεργασίας, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Ν. Δένδια στο Twitter.
Νωρίτερα, με τον διοικητή των Συμμαχικών Αεροπορικών δυνάμεων των ΗΠΑ σε Ευρώπη και Αφρική General Jeffrey L. Harrigian είχε συναντηθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη στρατηγική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ, την Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδος-ΗΠΑ (MDCA) και τις προκλήσεις ασφαλείας στην περιοχή.
Τον Αμερικανό αξιωματούχο συνόδευε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ .
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Euroxx για Τράπεζα Κύπρου: Νέα τιμή-στόχος στα 13 ευρώ μετά τα ισχυρά αποτελέσματα εξαμήνου
- Lamborghini: Από τη Miura ως το φεγγάρι (video)
- Αγροτικές ενισχύσεις: Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα myAGRO της ΑΑΔΕ – Ψηφιακές εξουσιοδοτήσεις και προσυμπλήρωση, όλα όσα περιλαμβάνει
- Μητσοτάκης στην ΑΑΔΕ για το myAGRO: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Σημαντική ημέρα για τον πρωτογενή τομέα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.