Έχασε στην μονομαχία κι είδε πρόωρα την πόρτα της εξόδου από το MasterChef
Οι τελευταίες μονομαχίες για τις επιστροφές στο MasterChef ξεκίνησαν κι οι κριτές βαθμολόγησαν την μία από αυτές, του Στέφανου Χίλα και της Μαρίας Λαζαρίδη.
Αλέξανδρος Συνοδινός, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Νίκος Σκορδάκης, Αντώνης Μητρόπουλος, Στέφανος Χίλας και Μαρία Λαζαρίδη ήταν έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν τρία πιάτα αντιγραφής από τους Λάμπρο Βακιάρο, Μάνο Σαρρή και Σταύρο Βαρθαλίτη, όπου τα τρία ζευγάρια επέλεξαν ξεχωριστά κάποιον από τους ίδιους.
Στο επεισόδιο της Παρασκευής παρακολουθήσαμε την μονομαχία του Στέφανου και της Μαρίας. Με δυνατά σημεία, αλλά και μικρές αστοχίες στο MasterChef συνεχίζει η Μαρία κι αποχωρεί ο Στέφανος.
https://www.youtube.com/watch?v=G6Qpz6XSICY&feature=emb_logo
Διαβάστε ακόμη:
MasterChef: Ποιος παίκτης «έκλεψε» ποδιά και επέστρεψε στο σπίτι (video)
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα 8 σημεία της Αττικής που θα μπουν πιλοτικά κάμερες έως το τέλος του έτους
- Capital Group (Βαγγέλης Μαρινάκης): To πλοίο Active τιμήθηκε ως το πλοίο της χρονιάς με το βραβείο Greek Shipping Awards 2025
- Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές των διεθνών επενδυτών και το 2026
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αγρότες θα λάβουν όσα χρήματα δικαιούνται στο ακέραιο, οι λύσεις έρχονται από διάλογο και όχι από μπλόκα