ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 25χρονος, που συνελήφθη απόψε, φέρεται ότι είναι ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό σε συνομήλική του γυναίκα, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα, στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει στην Αθήνα.
Ο δράστης είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν. Σε κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον “Ευαγγελισμό”.
Ο 25χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωστής Κωνσταντακόπουλος: Στρατηγική κίνηση για την προστασία της Costamare από τα κινεζικά λιμενικά τέλη
- Ένοπλες Δυνάμεις: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ με αυξήσεις έως 1.036% στις αποδοχές των οπλιτών θητείας
- Δούκας: «Η ποδηλατική συνείδηση δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται συνέπεια και συμμετοχή από όλους μας»
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 5,4% τον Ιούνιο στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία
