ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οκτώ ανθρακωρύχοι διασώθηκαν και 21 παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ένα ανθρακωρυχείο που πλημμύρισε στην αυτόνομη περιοχή των Ουιγούρων του Σιντζιάνγκ της βορειοδυτικής Κίνας, ανέφερε σήμερα η κρατική εφημερίδα China Daily, επικαλούμενη τοπικές αρχές.
Το ατύχημα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου όταν 29 ανθρακωρύχοι εργάζονταν στο ορυχείο στην κομητεία Χουτούμπι, στον αυτόνομη περιφέρεια Τσανγκτζι Χούι, τονίζει το δημοσίευμα.
Οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη, ανέφερε η εφημερίδα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.
- Pepsico: Γιατί έγραψε ζημιές στην Ελλάδα
- Το ράλι των 5, τι συμβαίνει στην ΓΕΚ Τέρνα, τα τρελά λεφτά του Πάνου Γερμανού, τι γίνεται στην Realcons, τα ακριβά ψώνια Φράγκου και Μπακολίτσα, η Ντόρα και η μάχη της Κρήτης και τα νεότερα για την σχέση του 70χρονου πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Αυτό είναι το σχέδιο κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση – Πού θα κλειδώσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.