ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αποξενωμένος ετεροθαλής αδελφός του βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας υπέγραψε μια επιστολή στην οποία διαβεβαιώνει ότι «εναποθέτει τον εαυτό του στα χέρια της αυτού μεγαλειότητας» και παραμένει πιστός στο Σύνταγμα της χώρας.
«Θα παραμείνω πιστός στο Σύνταγμα του αγαπημένου Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας και πάντα θα βοηθώ και θα στηρίζω τον βασιλιά και τον πρίγκιπα διάδοχό του» γράφει ο πρίγκιπας Χάμζα σε αυτήν την επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι.
Ο πρίγκιπας Χάμζα, ο πρώην διάδοχος του θρόνου, υπέγραψε την επιστολή μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρίγκιπα Χασάν, τον θείο του βασιλιά και με άλλους πρίγκιπες νωρίτερα σήμερα.
«Τα συμφέροντα της πατρίδας πρέπει να παραμείνουν πάνω από όλα. Πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό του βασιλιά, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την Ιορδανία και τα εθνικά συμφέροντά της», προστίθεται στην επιστολή αυτήν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μήνυμα 112 σε Χίο και Σέριφο για ισχυρούς ανέμους – «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις παράκτιες περιοχές»
- Ράμα: Συμμετοχή στην πρώτη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν ακόμη μία βάση στη Συρία – Την ανέλαβε ο συριακός στρατός
- ΝΥΤ: Η κυβέρνηση Τραμπ απέλασε μυστικά 9 μετανάστες από άλλες χώρες στο Καμερούν, παρότι προστατεύονταν από δικαστικές αποφάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.