ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άδεια παραγωγής έλαβε η ΔΕΗ από τη ΡΑΕ για δημιουργία νέας μονάδας παραγωγής ενέργειας από φυσικό αέριο, ισχύος 665 ΜW στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Κατέχει πλέον το 41% των μετοχών της Marlow Navigation
- Αγγελική Φράγκου: Εκτόξευση κερδών για τη Navios Partners – Επενδύσεις 703 εκατ. δολ. σε νεότευκτα πλοία
- Φυσικό αέριο: Άνοδος στα 93 ευρώ με φόντο το αδιέξοδο στα Στενά του Ορμούζ
- Χατζηδάκης για το αεροδρόμιο Χίου: Δεσμεύσεις για το χρονοδιάγραμμα των έργων, την ακτοπλοϊκή σύνδεση και την υγειονομική κάλυψη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.