ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H μάχη Βαρδινογιάννη-Εξάρχου, τα χαμόγελα Χατζηδάκη και Καραβία, η Alpha Bank στα 2,55 ευρώ, τι ψάχνει ο Στάσσης, η μεγάλη μάχη της Τσέτη, ποιοι rich and famous πάνε Σπετσοπούλα, η επίθεση Χίου στην Μπακογιάννη και από ποια υπουργό παραιτήθηκαν 24 συνεργάτες
Mε προσφορές που ξεπέρασαν τα 26 δισ. ευρώ, επιτόκιο κάτω του 2% και παρά τον διεθνή προβληματισμό για την μεσομακροπρόθεσμη επίπτωση της πανδημίας στις ασθενέστερες οικονομίες της ευρωζώνης, η Ελλάδα δανείστηκε σήμερα 2,5 δισ. ευρώ μέσω της έκδοσης νέου, 30ετούς ομολόγου για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 13 χρόνια.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CNN: Ο Νετανιάχου συνομιλεί με Αμερικανούς αξιωματούχους για να κατανοήσει καλύτερα τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- Τουρκικά ΜΜΕ: Η Λιβύη δεν θα ολοκληρώσει ποτέ τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα
- BriQ Properties: Δωρεάν διάθεση 38.000 ιδίων μετοχών σε στελέχη
- Γιώργος Κουλάδης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Πυρήνας της Στρατιωτικής Σένγκεν οι υποδομές παραχώρησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.