ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία με θύμα ένα αγόρι 2,5 ετών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον οικισμό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα βαρέλι. Οι πληροφορίες θέλουν το παιδί να μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί φέρεται να διέφυγε της προσοχής των γονιών του. Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια το εντόπισε μέσα σε ένα κομμένο βαρέλι που περιείχε νερό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναλλαγή-μυστήριο της Superbet: Γιατί Καλαμβόκης, Νίκας, Στρογγυλός δεν έχουν ανακοινώσει το κόστος της εξαγοράς της Exoplay
- MSC: Δημιουργεί νέα διαδρομή Ευρώπη – Κόλπου και παρακάμπτει το Ορμούζ
- Economist: Παγκόσμιος «πόλεμος λιμανιών» με επίκεντρο τον Πειραιά και την Ελευσίνα – Στο παιχνίδι ΗΠΑ, Κίνα και μεγάλες επενδύσεις logistics
- Wall Street: Τι σημαίνει το ράλι κερδών σε Big Tech και τράπεζες παρά την αναταραχή στο πετρέλαιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.