Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν ελέγχους ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 άτομα κάποιοι από τους οποίους κρατούσαν και ξύλα. Ακολούθησαν συμπλοκές και οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις.
Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους αγνώστους με γκλοπ, ενώ έγιναν και 7 προσαγωγές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλωματικές πηγές για τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Αραγτσί: «Συζητήθηκαν προοπτικές αποκλιμάκωσης»
- Κρίσιμες συνομιλίες στον ΟΗΕ: Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί το Ιράν με «αφανισμό» αν δεν υπάρξει συμφωνία
- Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.
- Pepsico: Γιατί έγραψε ζημιές στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.