ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόστιμα ύψους 650.000 ευρώ, έξι συλλήψεις και 15ήμερο «λουκέτο» σε δύο καταστήματα είναι ο απολογισμός των χθεσινών ελέγχων των αρμόδιων ελεγκτικών υπηρεσιών για την τήρηση των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού.
Συνολικά διενεργήθηκαν 83.737 έλεγχοι (οι 72.713 από την ΕΛ.ΑΣ.) και καταγράφηκαν 1.973 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων, εκ των οποίων το 77,5% ήταν άσκοπη μετακίνηση και το 19,5% μη χρήση μάσκας.
Διαβάστε επίσης:
Σαρηγιάννης: Έναν μήνα παράταση του lockdown για να πέσουμε κάτω από 800 κρούσματα
Δημόπουλος: Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Δρ Γιώργος Παυλάκης: Σε κίνδυνο κατάρρευσης η Αττική – Θα περάσουμε τα 100 θύματα τη μέρα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εσθονία: Νέες απαγορεύσεις εισόδου σε Ρώσους που έχουν πολεμήσει στην Ουκρανία
- Δολάριο: Έτοιμο να ανακόψει την πτώση τριών εβδομάδων, καθώς τερματίζεται το ράλι του χρυσού και το γεν υποχωρεί
- Κρήτη: Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά
- Τραμπ: Διέγραψε το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους – «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.